Succesverhalen

Door de jaren heen hebben wij veel jongeren geholpen met het opzetten van een eigen bedrijf. Daarom hebben wij hier wat succesverhalen van oud-deelnemers verzameld om te laten zien waar jij na afloop van Pak je Kans kan staan!

Daily Works Uzziel Barkers

Daily Works

Uzziel Barkers  deed in 2018 mee aan pak je kans en startte zijn uitzendbureau in de hotelbranche, genaamd Daily Works.

Shot by Sylla

Daniël Sylla deed in 2018 mee aan Pak je Kans en startte zijn bedrijf in de evenementenfotografie genaamd ‘Shot by Sylla’. Daniël werd met zijn bedrijf winnaar van Pak je Kans 2018.

SavvIvøry

Saviëno Misdjan deed in 2018 mee aan Pak je Kans. Hij is een Designer in opleiding en vindt het heel erg leuk om mensen advies te geven over mode en kleding. Hij richte daarom zijn eigen kledinglabel SavvIvøry op.

Nag’s Enjoyment

Nagyova Madirsan richtte haar eigen evenementenbureau Nag’s Enjoyment op tijdens haar deelname aan Pak je Kans in 2017. 

Bichlomeraat

Stefan Fahner deed in 2017 mee aan Pak je Kans in Flevoland en richtte een bemiddelingsbureau in beveiliging op, genaamd Bichlomeraat. 

Avallen Almere

Simone van der Worp is 27 jaar en deed mee aan Pak je Kans in de periode 2016 – 2017. Ze startte haar eigen bedrijf genaamd Afvallen Almere

Deborah Bakker

Deborah Bakker volgde in 2017 het Pak je Kans traject. Het leverde haar een baan op en daarnaast runt ze haar eigen massagepraktijk.

Dragon Dronten

Dominique deed in 2015 mee aan de pilot van het project Pak je Kans en startte Dominiquestaarten.

DLK Auto’s

Battal Dulkadir deed mee aan Pak je Kans in de periode 2016 – 2017. Tijdens het project is hij zijn eigen autohandel DLK Auto’s gestart.

Target Audience

Target Audience Fusce…