Sann Hurulean

juni 2024

Sann deed mee aan Pak je Kans 2024 en richtte het bedrijf Artisann op! Meer weten? Lees het hele verhaal!

Je bent je eigen onderneming gestart. Wat doe je precies?

Ik ben een zzp’er die illustraties maakt en producten verkoopt met mijn illustraties erop. Daarbij kan je denken aan buttons, stickers, notitieboekjes, sleutelhangers, en er komt steeds meer bij!

Waarom besloot je je aan te melden voor Pak je Kans?

Ik had al langer het idee om ArtiSann op te starten, maar had nooit de motivatie en kennis om het vol te houden. Ik ken mezelf en wist dat ik in een cursus setting waar je wekelijks samenkomt veel gemotiveerder zou zijn.

Wat heeft Pak je Kans veranderd voor jou?

Pak je Kans heeft veel voor mij veranderd, niet alleen heeft het me gemotiveerd maar ik heb er nu ook een klein netwerk van andere startende ondernemers bij. Dat werkt heel motiverend, want je doet het echt een beetje met elkaar. Ook heeft het me echt aangezet om gewoon te beginnen met mijn bedrijfje, het hoeft niet perfect te zijn, als je maar ergens begint kom je er uiteindelijk wel.

Wat is jouw meest positieve ervaring aan Pak je Kans?

Ik vind het moeilijk om één positieve ervaring te kiezen, want ik vond de cursus in het algemeen erg fijn en positief. Wat me wel erg bij is gebleven is de opdracht die we kregen om met een briefje van €10 binnen 1 uur winst te maken. Ik dacht eerst: ‘dat is toch onmogelijk?’ Maar uiteindelijk hebben we ramen gewassen en heb ik op ramen getekend, en hebben we toch nog winst gemaakt! Dat gaf me wel veel zelfvertrouwen, soms lijkt het zo onmogelijk om winst te maken of te starten, maar als je gewoon ergens begint en creatief nadenkt realiseer je dat er zo veel mogelijk is!

Waarom zou je het ondernemerschap aanraden?

Ik denk voornamelijk voor de vrijheid en controle die het je geeft. Je kan het echt aanpassen op je eigen behoeftes en levensstijl. Door mijn neurodiversiteit en lichamelijke beperking is een gewone baan met ingedeelde uren niet haalbaar. Maar als ik voor mezelf werk kan ik mijn uren om mijn beperkingen heen plannen, en eraan werken wanneer het lukt. Dat geeft mij wat meer zelfvertrouwen en moed, en dat zou ik iedereen gunnen! 

Waar zie jij jezelf staan over 5 jaar?

Ik hoop dat ik door kan blijven groeien met ArtiSann, en dat ik er nog meer verschillende producten bij kan maken. Het liefst zou ik er mijn fulltime inkomen uit halen. Ik sta regelmatig op markten en conventies, en ik hoop dat ik bij steeds meer plekken kan staan om mijn producten te laten zien. Een product dat ik heel graag nog eens zou willen maken zijn knuffels! Ik hou erg van knuffels en het lijkt me enorm cool om een knuffel van een van mijn personages te maken. Het lijkt me ook heel leuk om een (web)comic te maken, dus misschien dat ik daar eens mee aan de slag ga. Hoe dan ook zijn er genoeg creatieve dingen te doen! 🙂

👇Bekijk de instagrampagina van Artisann👇

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.