Samen Nederland ondernemender maken

Laat vrijblijvend uw contact gegevens achter.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw gegevens zijn ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.

Het project Pak je Kans wordt sinds 2015 uitgevoerd. in Flevoland in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven en de gemeenten Almere, Lelystad, Dronten, Noord-Oostpolder en Urk. In Arnhem werken we nauw samen met gemeente Arnhem en in Zwolle werken we samen met de MBO scholen Deltion en Landstede. Daarnaast wordt het project financieel ondersteund door een aantal landelijke sponsoren waaronder de Rabobank, Instituut Gak, Stichting Boschuysen, CCHO, Upgrade Jezelf regio Zwolle en het Oranje Fonds.

Spreekt het project Pak je Kans u aan en wilt u graag bijdragen aan het stimuleren van ondernemerschap onder jongeren? Neem een kijkje in onze sponsorfolder. Onze sponsorpakketten bevatten verschillende mogelijkheden om Nederland ondernemender te maken en gelden voor een periode van één kalenderjaar. Er is een splitsing gemaakt in regionale en landelijke sponsorpakketten.

Heeft u een pakket gevonden dat bij u past of wilt u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter, of neem gerust contact met ons op via info@stichtingtne.nl.

download sponsor folder

Sponsoren

Pak je kans is mogelijk dankzij

Adres

Rondweg 11S
8091 XA Wezep

Telefoonnummer

06 114 51 073

Email

info@stichtingtne.nl