Pak je Kans

Arnhem

Pak je Kans Arnhem gaat volgend jaar weer van start! 

We helpen werkloze jongeren, vroegtijdig schoolverlaters en mensen in een niet passende baan tussen de 16 en 27 jaar met het starten van een onderneming of het vinden van een baan.

Overzicht project

Tijdens het project bepaal jij zelf wat voor bedrijf je gaat starten. We gaan ervan uit dat je minimaal 24 uur per week zal besteden aan je onderneming en je kan eventueel een maximum van 200 euro ontvangen om de kosten van je onderneming te dekken. Het project duurt acht weken.

Het project begint met een driedaagse training bij de Rabobank in Arnhem. Tijdens deze dagen maak je kennis met andere deelnemers, de coaches en sponsoren. Je leert hier enkele praktische vaardigheden die jou gaan helpen met je bedrijf en je werkt samen met anderen aan jouw bedrijfsidee. De groep bestaat uit maximaal 25 deelnemers. Na de trainingsdagen kom je wekelijks bij elkaar terug bij ondernemers door heel Arnhem. Hier deel je jouw voortgang met de groep en krijg je een workshop en tips van ervaren ondernemers.

Na-traject

Na de wekelijkse terugkomdagen start de nazorgfase. Je geeft aan of je verder gaat met je onderneming of liever een baan in loondienst wilt. De deelnemers die verder gaan met ondernemen worden verder begeleid indien gewenst. De jongeren die gaan voor een baan in loondienst worden geholpen bij hun zoektocht naar een passende baan.

Deelname is gratis!

Meedoen aan Pak je Kans is helemaal gratis! Dankzij subsidie van gemeente Arnhem en lokale ondernemers kunnen wij jongeren helpen met het starten van een eigen bedrijf.

Datums

Belangrijke data
Pak je Kans regio Arnhem gaat in 2023 weer van start.

Driedaagse bootcamp
Worden nog bekend gemaakt.

Terugkomdagen

Worden nog bekend gemaakt.

Na-traject bijeenkomsten
Worden nog bekend gemaakt.

Feestelijke Kick-Out
Worden nog bekend gemaakt.

Het Pak je Kans team

Hans Zomer
Regiocoördinator & Trainer
arnhem@pakjekans.nl
06 518 37 131
Harry Bakker
Regiocoördinator & Trainer
harry@stichtingtne.nl
06 224 38 062

Sponsoren

Pak je kans is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.