Nag’s Enjoyment

augustus 2022

Nagyova Madirsan richtte via Pak je Kans haar eigen evenementenbureau Nag’s Enjoyment op! Lees hieronder hoe zij dat gedaan heeft

In het verleden heb ik veel opleidingen niet afgemaakt. Op de middelbare school volgde ik de richting commerciële dienstverlening, later heb ik een toeristische opleiding gedaan en ook volgde ik een tijd de opleiding Pedagogisch medewerker.

‘Omdat ik nergens een diploma van heb, was het moeilijk om aan een baan te komen’

Het organiseren zat me altijd al in het bloed en als er een feestje in mijn familie- of vriendenkring was dan regelde ik heel veel dingen. Daarnaast was ik al een tijd bezig met het geven van babyshowers en het organiseren van clubevents.

‘Toen ik het Pak je kans project op social media zag, wist ik dat ik het allemaal nog serieuzer kon aanpakken’

Ik wist niets van BTW, KvK en had weinig kennis van social media. Van Harry leerde ik alle ins en outs en in korte tijd heb ik veel geleerd. Ik vond het super om elke week met de andere deelnemers bij elkaar te komen. Je leert ook weer veel van elkaar. Ook de sprekers van bedrijven in Flevoland vond ik heel interessant.

‘Tijdens het traject waren Harry en Peter heel eerlijk tegen mij’

Als ze een idee niets vonden dan zeiden ze dat ook. Dat waardeerde ik erg, want anders kom je niet verder. Gedurende het traject heb ik mij persoonlijk heel sterk ontwikkeld.

‘Met behulp van Pak je kans kon ik mijn party- en evenementenbureau Nag’s Enjoyment oprichten’

Ik organiseer verjaardagsfeesten als iemand bijvoorbeeld achttien of vijftig wordt, maar ook ben ik gespecialiseerd in themafeesten voor kinderen, zoals een junglefeest en een prinsessenfeest. Tijdens de feesten ben ik zelf ook aanwezig om verschillende spelletjes te presenteren.

‘Graag wil ik nog een cursus weddingplanning gaan volgen om ook weddingplanner te worden’

Daarnaast lijkt het me erg leuk om een kledinglijn voor zwangere vrouwen te ontwerpen.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.