Bichlomeraat

augustus 2022

Stefan Fahner richtte zijn eigen bemiddelingsbureau in de beveilig op!

Als ambtenaar in functie had ik al een tijdje een idee op de plank liggen voor een eigen bedrijf. In mijn voormalige baan vond ik dat er meer openheid en controle mocht zijn in het beveiligen en ik bemerkte dat het nogal lastig was om mensen te krijgen voor beveiligingsopdrachten. Sommige beveiligers hadden namelijk niet de juiste papieren voor bepaalde opdrachten.

Toen ik de advertentie voor Pak je kans zag, zag ik mijn kans om mijn ideeën verder uit te werken. In het traject kreeg mijn idee voor een bemiddelingsbureau in beveiliging concrete vormen. Met de juiste hulp en steun uit het project kon ik echt mijn eigen bemiddelingsbureau ontwikkelen.

Tijdens het project vond ik het prettig om met andere kandidaten te sparren en om anderen te ondersteunen bij de vragen over onderwerpen, waar ik vanuit mijn achtergrond verstand van heb, zoals wetten, vergunningen, wat nodig was voor inschrijven etc. Het was zo mooi om te zien dat deelnemers tot veel meer in staat waren dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden.

Met mijn bemiddelingsbureau Bichlomeraat ben ik de spil in een organisatie van gediplomeerde beveiligers en mensen die iets of iemand willen beveiligen. Panden, mensen, feesten, ik beveilig echt van alles.

Wat mij het meest in het ondernemerschap aanspreekt, is de dynamiek. Weten hoe de markt werkt en dingen durven. Het is voor mij altijd weer een uitdaging om na te gaan hoe ik een beveiligingsopdracht zo goed mogelijk kan realiseren.

In de toekomst wil ik mij gaan richten op duurzaamheid in ondernemen om op die manier iets bij te dragen aan de maatschappij. Zo wil ik onder andere plastic terugdringen.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.