Afvallen Almere

augustus 2022

Simone richtte via Pak je kans Afvallen Almere op! Zij helpt nu mensen in de regio Almere aan een gezondere levensstijl.

Afgestudeerd en wel in Fashion Design aan de Artez hogeschool voor de kunsten in Arnhem, zat ik toch werkloos thuis. Lang had ik de droom om een eigen sportkledingmerk op te zetten, maar daar heb je heel veel geld voor nodig. Wie wil er investeren in je collectie en marketingcampagne als je werkloos thuis zit? Juist. Na een aantal baantjes die weinig voldoening gaven, zag ik op Facebook Pak je kans voorbij komen. En dat heb ik gedaan, mijn kans gepakt.

Mijn directe omgeving was daar in eerste instantie niet zo blij mee. Ze zagen voor mij liever een goede baan dan een onzeker bestaan. Omdat ik altijd al bezig was met voeding, sport, fitness, gezond leven en koken, startte ik ook meteen maar met de opleiding Gewichtsconsulent die ik succesvol afrondde.

Een onderzoek in Almere wees uit dat maar liefst 52% van de inwoners overgewicht heeft. 27000 vrouwen in Almere leven niet zo gezond. Met deze gegevens was mijn bedrijf Afvallen-Almere al snel een feit. Afvallen is niet makkelijk, maar het kan wel leuk en gezellig zijn! Dat is mijn motto.  

Het project Pak je kans heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven. Dat er in je geloofd wordt en dat zoveel dingen je worden aangereikt, is fantastisch. Sparren met Peter en Harry heeft mij veel motivatie gegeven. Niemand wil geloven dat ik mijn eigen website gebouwd heb en dat ik door het posten van recepten voor een gezonde maaltijd op Instagram bijna 7500 volgers heb, kan ik zelf niet geloven. Momenteel geef ik twee keer per week groepstrajecten aan vrouwen waarin we wegen en verschillende thema’s bespreken.

Als creatieveling vind ik het heerlijk om dingen uit te proberen. Dat is voor mij waar ondernemerschap over gaat. Mijn ideeën voor de toekomst: een E-book, een leefstijl planner boek (gezonde leefstijl in 12 weken), een online coaching traject, fysieke trajecten op locatie, cadeaubonnen voor goede voornemens (met Kerst / Nieuwjaar) en natuurlijk met mijn boek op de Gezondheidsbeurs in Utrecht staan. Ideeën zat.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.