DLK Auto’s

Battal Dulkadir deed mee aan Pak je Kans in de periode 2016 – 2017. Tijdens het project is hij zijn eigen autohandel DLK Auto’s gestart.

Als kind was ik al gek op auto’s en het was heel lang mijn droom om een eigen autobedrijf te starten.

Ik had er steeds het lef niet voor, maar toen ik Pak je kans op Facebook zag, was mijn keus snel gemaakt

De begeleiding en de support in het project waren top. Hierdoor kon ik echt volledig voor mijn bedrijf gaan. In het project werd mij geleerd om niet teveel na te denken maar gewoon te doen. Het gewoon doen kwam ook terug in een opdracht waarin ik met een groep de straat op gestuurd werd.

We kregen een tientje en moesten met minimaal het dubbele terugkomen

We kochten handschoenen bij de Zeeman die we voor een goede prijs op straat doorverkochten. Het was namelijk nogal koud die dag.

Ik vond het super om andere mensen te leren kennen, kennis te delen en te volgen hoe het met ze ging

Qua informatie wist ik best al veel van het ondernemerschap, want ik had mij er al flink in verdiept. Door project heb ik nu echt mijn eigen autobedrijf. Ik houd me bezig met het inkopen en verkopen van tweedehands auto’s. Met DLK Auto’s richt ik mij op mensen die pas geslaagd zijn voor hun rijbewijs en op zoek zijn naar hun eerste auto. DLK Auto’s heeft een pand gevestigd in Lelystad.

Het is fijn om je eigen baas te zijn en zelf je regels te bepalen

Grote plannen voor de toekomst heb ik niet echt. Ik ga gewoon lekker door met auto’s verkopen want dat gaat me goed af. Leuk nieuws is dat DLK Auto’s ook RDW gecertificeerd is. Dit betekent dat ik officieel auto’s mag verhandelen.

Comments are closed.