Daily Works

Daily Works Uzziel Barkers

Uzziel Barkers  deed in 2018 mee aan pak je kans en startte zijn uitzendbureau in de hotelbranche, genaamd Daily Works.

In 2018 had ik een tussenjaar en werkte ik fulltime bij Essent als teamleider. Ik stuurde een groep mensen aan die langs de deuren gingen om nieuwe energiecontracten te verkopen. Deze baan had ik via het platform Temper, een flexibele werkgever waarbij je zelf bepaalt waar, wanneer en tegen welk tarief je werkt.

Op Facebook zag ik de advertentie van Pak Je Kans voorbijkomen en deze trok meteen mijn aandacht. Het ondernemerschap had mij altijd wel wat geleken en dit was een kans om daar eens op een laagdrempelige manier kennis mee te maken. Ik schreef mij in en kon een aantal weken later al aanschuiven bij de driedaagse training.

In het traject kreeg ik het idee om een eigen horeca uitzendbureau te beginnen. Bij Temper voelde ik mij een nummer en het leek mij gaaf om een persoonlijke spil te zijn  tussen horeca werkgevers en (jonge) horeca talenten. Zo kwam mijn opleiding Hotelmanagement ook nog eens mooi van pas.

De begeleiding van Harry en Peter in het traject was super. Ze waren heel open en eerlijk over plannen en ik leerde veel over marketing. Zo wist ik goed hoe ik mijn bedrijf in een goed medialicht kon zetten. Tijdens het traject kreeg ik veel skills en tools mee waar ik nu als ondernemer veel aan heb.
Ook vond ik de interactie met de andere deelnemers heel tof en ik weet nog goed hoe we, voor de kennismaking en het opdoen van ondernemersgeest, in een groepje een tientje verdubbeld hebben.

Vanuit niets heb ik nu een goedlopend hotel uitzendbureau genaamd Daily Works. Een bedrijf waar ik al mijn ideeën in kwijt kan. Vanuit mijn woonplaats Almere hoop ik in de toekomst steeds verder uit te breiden naar de Randstad.

Daily Works Uzziel Barkers Pak je Kans

Website Daily WorksInstagram Daily Works
Comments are closed.