Pak je kans en start je eigen onderneming!

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Zit je thuis, ga je niet meer naar school, en heb je moeite met het vinden van een baan maar ben jij wel ondernemend aangelegd? Het project Pak je Kans helpt je bij de start van je eigen onderneming of bij het vinden van een baan.

Maak kennis met het ondernemerschap 

Onder professionele begeleiding van coaches zet je jouw eigen bedrijf op en leer je zaken zoals netwerken, belastingen en hoe je geld moet verdienen. Het project begint met een driedaagse training en je komt wekelijks met andere deelnemers bij elkaar om je voortgang te bespreken, bedrijven te bezoeken en om je netwerk op te bouwen. Blijkt ondernemen niets voor jou te zijn? Geen probleem. De coaches helpen je in een na-traject verder met het zoeken naar een baan.

Ondernemerschap als reële carrièrekeuze

Het project vindt plaats in verschillende regio’s en deelname is kosteloos. Je hebt alleen een bedrijfsidee nodig en je moet er de tijd en energie in willen steken om écht aan de slag te gaan. Tijdens het project zal je inzien hoe reëel het ondernemerschap is als carrièrekeuze. Je bouwt aan je netwerk en aan vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt.

Lees meer over het Project

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven over alles wat met Pak je Kans te maken heeft? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door