Hulp bij een eigen bedrijf starten of het vinden van een baan in loondienst in Flevoland


Het project Pak je Kans start in november weer met een project in Flevoland. We helpen werkloze jongeren tussen de 16 en 27 jaar met het starten van een onderneming of het vinden van een baan.

Overzicht project

Tijdens het project bepaal jij zelf wat voor bedrijf je gaat starten. We gaan ervan uit dat je minimaal 24 uur per week zal besteden aan je onderneming en je kan eventueel een maximum van 200 euro ontvangen om de kosten van je onderneming te dekken. Het project duurt acht weken.

Het project begint met een driedaagse training bij een gastbedrijf in Flevoland. Tijdens deze dagen maak je kennis met andere deelnemers, de coaches en sponsoren. Je leert hier enkele praktische vaardigheden die jou gaan helpen met je bedrijf en je werkt samen met anderen aan jouw bedrijfsidee. De groep bestaat uit maximaal 25 deelnemers. Na de trainingsdagen kom je wekelijks bij elkaar terug bij een gastbedrijven door heel Flevoland. Hier deel je jouw voortgang met de groep en krijg je een workshop en tips van ervaren ondernemers.

Na-traject

Na de wekelijkse terugkomdagen start een nazorgtraject van drie maanden. Je geeft aan of je verder gaat met je onderneming of liever een baan in loondienst wilt. De deelnemers die verder gaan met ondernemen worden verder begeleid indien gewenst. De jongeren die gaan voor een baan in loondienst worden geholpen bij hun zoektocht naar een passende baan.

Deelname is gratis!

Meedoen aan Pak je Kans is helemaal gratis! Dankzij subsidie van alle gemeente in Flevoland en lokale ondernemers kunnen wij jongeren helpen met het starten van een eigen bedrijf.


Belangrijke data

Pak je Kans Flevoland 2019/2020 gaat van start! Dit zijn de data:

Driedaagse training
20, 21 en 22 november 2019

Terugkomdagen
28 november 2019
6 december 2019
12 december 2019
19 december 2019
16 januari 2020
23 januari 2020
30 januari 2020

Na-traject bijeenkomsten
13 februari 2020
12 maart 2020
9 april 2020

Feestelijke Kick-Out
23 april 2020

Zet jezelf op de wachtlijst!

Je kan je helaas niet meer aanmelden!

Het is nu niet meer mogelijk om je aan te melden voor Pak je Kans!

Laat hier je gegevens achter, dan laten we je weten wanneer  Pak je Kans weer van start gaat!

Het Pak je Kans Flevoland team

Harry Bakker

Regiocoördinator & Trainer

Peter Filius

Regiocoördinator & Trainer

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door