Hulp bij een eigen bedrijf starten of het vinden van een baan in loondienst in Arnhem


Pak je Kans start eind mei voor het eerst met een project in Arnhem. We helpen werkloze jongeren tussen de 16 en 27 jaar met het starten van een onderneming of het vinden van een baan.

Overzicht project

Tijdens het project bepaal jij zelf wat voor bedrijf je gaat starten. We gaan ervan uit dat je minimaal 24 uur per week zal besteden aan je onderneming en je kan eventueel een maximum van 200 euro ontvangen om de kosten van je onderneming te dekken. Het project duurt acht weken.

Het project begint met een driedaagse training bij de Rabobank in Arnhem. Tijdens deze dagen maak je kennis met andere deelnemers, de coaches en sponsoren. Je leert hier enkele praktische vaardigheden die jou gaan helpen met je bedrijf en je werkt samen met anderen aan jouw bedrijfsidee. De groep bestaat uit maximaal 25 deelnemers. Na de trainingsdagen kom je wekelijks bij elkaar terug bij een gastbedrijven door heel Arnhem. Hier deel je jouw voortgang met de groep en krijg je een workshop en tips van ervaren ondernemers.

Na-traject

Na de wekelijkse terugkomdagen start een nazorgtraject van drie maanden. Je geeft aan of je verder gaat met je onderneming of liever een baan in loondienst wilt. De deelnemers die verder gaan met ondernemen worden verder begeleid indien gewenst. De jongeren die gaan voor een baan in loondienst worden geholpen bij hun zoektocht naar een passende baan.

Deelname is gratis!

Meedoen aan Pak je Kans is helemaal gratis! Dankzij subsidie van gemeente Arnhem en lokale ondernemers kunnen wij jongeren helpen met het starten van een eigen bedrijf.


Belangrijke data

Pak je Kans Arnhem 2020 gaat van start! Dit zijn de data:

Driedaagse training
27, 28 & 29 mei 2020, Rabobank Arnhem*
Nieuwe data worden nader bekend gemaakt

Terugkomdagen
1: 4 juni 2020 – Thema: Haalbaarheid
2: 11 juni 2020 – Thema: Marketing
3: 18 juni 2020 – Thema: Social Media
4: 25 juni 2020 – Thema: Coachdag (geen bedrijfsbezoek)
5: 2 juli 2020 – Thema: Administratie en Belastingen
6: 9 juli 2020 – Thema: Financieringsdag
7: 16 juli 2020 – Thema: Linkedin

Na-traject bijeenkomsten
8: 27 aug 2020 – Thema: Pitchen
9: 2 okt 2020 – Thema: Netwerken (Open Coffee Arnhem)
10: 22 okt 2020 – Thema: Voorbereiding kick-out, etc

Feestelijke Kick-Out
Kick-out: 5 nov 2020

* Helaas zal in verband met de Coronamaatregelen de start van het project worden uitgesteld. Nieuwe data worden nader bekend gemaakt.

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een startkapitaal tot 200 euro.

We starten in Arnhem in mei 2020

We starten met een driedaagse training, gevolgd door een aantal terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum Pak je Kans Arnhem van start gaat!

Bekijk hier alle data

Het Pak je Kans Arnhem team

Hans Zomer

Regiocoördinator & Trainer

arnhem@pakjekans.nl
06-51837131

Harry Bakker

Trainer

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door